• ALIMENTACIÓ
    RESPONSABLE

COTECNICA

Cotecnica neix el 1982 amb la vocació de donar servei als seus socis cooperatives fabricant de forma centralitzada correctors i premescles vitamíniques per a pinsos de ramaderia, gestionant la compra també centralitzada de cereals, lleguminoses i altres matèries primeres i donant suport tecnològic i nutricional per a la formulació de pinsos

Amb el temps hem anat desenvolupant altres àrees d'activitat dirigides tant als socis com al mercat en general, entre les quals cal destacar la divisió d'aliments per a animals de companyia que avui és un pilar fonamental de l'empresa.

VALORS

El nostre compromís amb la voluntat de servei és la raó de la fundació de la cooperativa.

Aquesta voluntat de servei no es pot entendre més que des de l'honestedat i la responsabilitat que es tradueix en la recerca de la màxima qualitat dels nostres productes.

Per a això, desenvolupem conceptes nutricionals avançats, utilitzem ingredients de la màxima qualitat amb el seu origen controlat i fem servir les tecnologies de transformació més adequades en cada cas per respectar al màxim la qualitat nutricional d'aquests ingredients.

Som una empresa amb un fort arrelament al territori però també, amb una visió internacional del nostre negoci. Fruit d'això i del nostre esforç i dedicació, la nostra marques estan avui presents en més de 35 països.

MAXIMA QUALITAT

El nostre sistema d'assegurament de la qualitat està certificat per APPLUS segons les normes ISO 9001 - 2000 i cobreix tots els processos de l'empresa.

En els nostres laboratoris es realitzen controls físics, químics i microbiològics, tant de les matèries primeres com dels productes acabats, per garantir que els nostres productes arribin al mercat complint les més estrictes especificacions de qualitat.

 

TECNOLOGIA

Amb el nostre equip de professionals i les instal·lacions de fabricació més avançades del mercat, complim dia a dia amb el nostre principal objectiu: "màxima qualitat en els productes que fabriquem".

INVESTIGACIÓ I DESENVOLUPAMENT

Comptem amb un ampli equip d'experts format per veterinaris, especialistes en nutrició, enginyers agrònoms, químics i farmacèutics, que fan possible l'evolució en el camp de la nutrició animal a través de la investigació i desenvolupament de nous productes i processos.