Altres àrees d'activitat

Fidels als nostres inicis, seguim oferint tant als nostres socis com al mercat general productes i formulacions que ajuden a millorar la qualitat nutricional dels aliments dels animals d'abastament així com la seva salut i benestar.

Centre del serveis al client

Comptem amb una moderna i completa estructura, juntament amb els millors mitjans tècnics i equip humà per oferir de forma centralitzada un gran nombre de serveis als nostres associats i clients en general.

Els nostres serveis van des de la gestió unificada de compres de matèries primeres per a la fabricació de pinsos, a l'assistència veterinària, laboratori de microbiologia i serologia, laboratori d'anàlisi química, l'assessoria en nutrició, la formulació de pinsos i el control de qualitat tant de matèries primeres com productes acabats.
 

Correctors vitamínics

Desenvolupem i produïm complexos vitamínics i de minerals per complementar els pinsos de ramaderia assegurant un correcte manteniment i desenvolupament del seu organisme, evitant carències nutricionals.

 

Medicaments veterinaris

Fabriquem i comercialitzem premescles medicamentoses, pols orals per a l'aigua de beguda i productes intermedis medicamentosos per assegurar la cura i la salut dels animals d'abastament.

Les nostres instal·lacions compten amb el Certificat de Normes de Correcta Fabricació (GMPs).