• ESPECIALISTES
    EN CARN FRESCA

Esteu aquí

LA MÉS ÀMPLIA GAMMA AMB CARN FRESCA

En Cotecnica creiem en una alimentació responsable que cobreixi de veritat totes les necessitats nutricionals de les mascotes, afavorint el seu benestar.

Fruit d'aquesta inquietud hem creat una nova una nova categoria d'aliments per a gossos i gats, els aliments amb carn fresca de veritat.

UNA DIETA DE QUALITAT COMENÇA EN ELS INGREDIENTS

Gossos i gats necessiten una dieta rica en proteïnes per al correcte desenvolupament i manteniment de la musculatura, el sistema ossi, la pell i el pèl.
A Cotecnica utilitzem carn fresca de pollastre que ha estat sotmesa als mateixos controls sanitaris que la destinada al consum humà, i que aporta:

Proteïnes de més qualitat nutricional.​
Són proteïnes d'alt valor biològic en contenir tots els aminoàcids essencials, imprescindibles per al correcte desenvolupament i funcionament de l'organisme de gossos i gats.

Proteïnes més digestibles.​
L'organisme aprofita un major percentatge de nutrients i, per tant, genera menys desaprofitament reduint així el volum de la femta.

Proteïnes més apetents​.
La carn fresca i l'alt contingut en greix aporten el gust que l'animal naturalment prefereix.

LA IMPORTÀNCIA DE LA CARN FRESCA

Gràcies a la nostra particular tecnologia d'elaboració, tots els productes d'alta gamma de Cotecnica incorporen autèntica carn fresca com a primer ingredient.

A l'afegir-la en fresc assegurem que el major valor biològic de les seves proteïnes arribi intacte fins l'animal. I no menys important, aconseguim també que l'animal gaudeixi d'una dieta que li és més natural, saborosa i apetent.

EL NOSTRE PROCÉS TÈCNIC D'ELABORACIÓ

Per tal de respectar al màxim les qualitats originals dels ingredients d'alta qualitat que emprem, la nostra tecnologia permet la incorporació directa de la carn fresca en elevades proporcions just abans de l'extrusió final de l'aliment. El procés de cocció i d'extrusió es realitza a temperatura controlada per garantir que els nutrients sensibles a la calor no resultin danyats, mantenint totes les seves qualitats originals.